Pendik Masal Parkı

PENDİK MASAL PARKI

Masal Parkı Projemiz; Kültür, sanat, eğitim ve edebiyatın bir bütün olarak ele alındığı yepyeni ufuklar çizmeyi hedeflemektedir.

4 Yaş ve üzeri çocuklarımızın randevu alarak ve ücretsiz faydalanacağı Masal Parkı Projemiz; Anadolu ve dünya masallarını çocuklara yeniden anlatmak ve onların hayal güçlerini geliştirmek için çalışmalar yürütecektir

MASAL PARKTA NELER VAR?

Masal Atölyesi - Sanat Atölyesi - Masal Parkı Alan Gezisi

MASAL ATÖLYESİ

Masal Anlatıcılığı eğlence vasfının ötesinde toplumsal gelenek ve göreneklerin  aktarılması, geçmiş inanış, düşünce ve davranışların geleceğe tanışmasında etkili olmaktadır. Masal Atölyemizde ziyaretçilerimizin aktif katılımlarının yer alacağı ritm ve canlandırmalar içeren , sadece dinlemenin ötesinde Masalın içinde yer alacakları aktif faaliyetler içermektedir.

SANAT ATÖLYESİ

Sanat Atölyesi ; Masal Atölyesi etkinliğinin ardından ziyaretçilerimiz Sanat Atölyesi etkinliğine dahil olarak hayal aleminde kurmuş olduğu dünyayı gerçek dünya ile tanıştıracaktır. Masalı pekiştirmek için uygulanacak sanatsal faaliyetler içermektedir.

MASAL PARKI ALAN GEZİSİ

Masal Parkı Gezisi, alandaki karakterler ve hikayeleri Masal anlatım çerçevesinde hikayeleştirilerek ziyaretçi öğrencilerimize aktarılacaktır.

NASIL RANDEVU ALIRIM?

Masal Parkı

Hafta içi Seanslarımız ;

09.30-11.30

13.30-15.30

Cumartesi Seanslarımız ;

09.30-11.30

10.30-12.30

13.30-15.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Bireysel olarak kayıt olan randevulu gruplara hizmet verecektir.

*Etkinlikler için online kayıt zorunludur.

*Randevu ile rezervasyon alınacaktır.

Eylül - Mayıs Dönemi;(okul dönemi kayıtları)

Masal Parkı hafta içi okullardan gelen randevulu gruplara hizmet vermektedir. Cumartesi günleri ise aylık olarak yayımlanan etkinlik takvimine göre, bireysel başvuruların yapılacağı Sanat Atölye Etkinlikleri yapılacaktır.

Grup Ziyaretleri Başvuru Formu için tıklayınız

Etkinlik Başvuruları İçin;

Etkinliklere kayıt için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

22 Haziran 2022