Pendik Belediyesi Erasmus Günleri Kamp Eğitim Programı

PENDİK BELEDİYESİ

ERASMUS GÜNLERİ KAMP EĞİTİM PROGRAMI

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.

Yer: Pendik Belediyesi Gençlik Kampı

Etkinlik Tarihi: 14 Ekim 2021 (Perşembe)

Saat: 10:00 – 16:00

Yaş Aralığı: 15 – 30 Yaş

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Pendik Belediyesi olarak 2021 Erasmus Günleri kapsamında Erasmus+ programının ve belediyemizin bu alanda hibelendirilen projelerinin tanıtımı gerçekleştirilecek olup gençlere Avrupa Dayanışma Programı (ESC) ile yurtdışında gönüllülük fırsatları anlatılacaktır.

Etkinlik öncesi katılımcıların, HES kodunun olması ve risk grubunda olmaması gerekmektedir.

Proje kamp programına katılımcılar anketlerle belirlenecek olup nihai katılımcılara e-posta ile detaylar iletilecektir.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Kamp alanında Kahvaltı

Buz kırıcı oyunlar

Erasmus Bilgilendirme

Erasmus Günleri Tanıtım Videoları

Pendik Belediyesi’nin Yürütmekte Olduğu Projeler

ESC Bilgilendirme

ESC Katılımcıları Tecrübe Paylaşımı

Öğle Yemeği

Kamp Alanı Etkinlikleri

Doğa Yürüyüşü

Okçuluk

Katılım Belgesi Dağıtımı

PCR Testi ve Hes Kodu Zorunludur.

08 Ekim 2021