Pendik Belediyesi Darlık Barajı Doğa Yürüyüşü

PENDİK BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

(Darlık Barajı Doğa Yürüyüşü )

Etkinlik Tarihi: 17 Aralık 2022 (Cumartesi) Saat: 08.30

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 15 km / 5 Saat

Yaş Aralığı: 18 – 45 Yaş

Kontenjan: 50

Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2022 (Perşembe) Saat: 10.00

Katılım Koşulları

• Doğa yürüyüşüne sadece Pendik ilçesinde ikamet eden kişiler kayıt yaptırabilecektir.

• Etkinliğine katılan kişiler, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

• Etkinliğine kayıt yaptırıp gelemeyen kişiler, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

• Aynı parkura 1 kişi bir defa katılım sağlayabilir.
  • Etkinlik için otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacakların Saat: 08.15’da Atatürk Kültür Merkezi önünde olmaları gerekmektedir.

• Etkinliğe katılacakların kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, doğa yürüyüşüne katılanlara eşlik edecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda, etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için ileri tarihlerde tekrar doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

• Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

• Kayıtlar, Pendik Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden alınacaktır.

• Kayıtlarını tamamlayan katılımcılara, etkinlik öncesi hatırlatıcı SMS gönderilecektir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Doğa Yürüyüşçüleri İçin Öneriler

• Sırt Çantası ve Düdük
  • Hareketinizi kısıtlamayan ve çabuk kuruyan spor pantolon. (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)
  • Yedek çorap ve tişört.
  • Bir öğünlük yiyecek ve yeteri kadar su.
  • Enerji veren yiyecekler (incir, kuru üzüm, kayısı vb.).
  • Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.
  • Olağanüstü şartlarda rehber parkuru değiştirebilir veya iptal edip geri dönebilir.

06 Aralık 2022