Kaynak Kitap Toplama Kampanyası

KAYNAK KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

“EĞİTİME KAYNAK OL”

Belediyemiz tarafından ilçemizde sosyal sorumluluk bilincini artırmak, kullanılmamış veya az kullanılmış ihtiyaç fazlası LGS ve YKS Kaynak Kitapları ve Soru Bankasını ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek amacıyla “EĞİTİME KAYNAK OL” sosyal sorumluluk kampanyası başlatılmıştır.

Sizler de evinizde boşta bekleyen kullanılabilir durumdaki ya da kullanılmamış LGS ve YKS kaynak kitabı ve soru bankasını size en yakın devlet okulu veya belediye tesisine teslim ederek kampanyaya destek verebilir ve ihtiyaç sahibi bir kardeşimizin yüzündeki tebessüm olabilirsiniz.

• Kullanılmış veya kullanılabilir durumda LGS, YKS Kaynak Kitabı ve Soru Bankası

• Az kullanılmış kitapların yıpranmamış ve büyük oranda kullanılmamış olması gerekmektedir.

23 Kasım 2022