Gülle attılar, uzun atlama yaptılar

Pendik Okul Sporları Turnuvaları Puanlı Atletizm Yarışları’nda 256 sporcu gülle atma, uzun atlama, fırlatma topu ve kısa mesafe koşusunda yarıştı. Şampiyonlar madalyalarını aldı.

Pendik Belediyesinin Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pendik İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlediği Pendik Okul Sporları Puanlı Atletizm Yarışları’nda öğrenciler farklı branşlarda marifetlerini gösterdi.25-26 Nisan tarihleri arasında Pendik Belediyesi 100. Yıl Parkı Suni Çim Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvalarda 64 takım, 256 öğrenci yarıştı. Küçük Kızlar, Küçük Erkekler, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde gülle atma, fırlatma topu, kısa mesafe koşu yarışları ve uzun atlamada yarışlar düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyaları törenle takdim edildi.

29 Nisan 2022