Dünyayı Güzelleştiren Kadınlara Özel Doğa Kampı Etkinliği

Dünyamızı Güzelleştiren Kadınlarımıza Özel”

DOĞA KAMPI ETKİNLİĞİ

Etkinliğin amacı;

• Doğa içinde kadınlara özel kamp etkinliği ile aktivite imkanı sunmak.

Etkinlik ile ilgili bilgiler:

Yer: Pendik Belediyesi Gençlik Kampı

Organizasyon süresi: 10.00 – 15.00

Kontenjan: 80

Tarih:  29 Kasım 2022 Salı / 1 Aralık 2022 Perşembe

Kayıt Tarihi: 28.11.2022 Pazartesi günü Saat: 10.00

(Kayıtlar, 28.11.2022 Pazartesi günü Saat: 10.00’da açılacaktır)

Kayıtlar

• Pendik’te ikamet eden, 18 yaş üstü tüm kadınlarımız kayıt yaptırabilirler.

• Etkinliğe katılacak kadınlarımız, 0-12 yaş arası çocukları ile katılım sağlayabilir.

• Etkinliğimize, daha önce katılan vatandaşlarımız, tekrar katılamayacaklardır.

• Etkinliğe katılacak kişilerin kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

• Etkinliğimiz, eğitmenlerimiz eşliğinde koordineli olarak gerçekleştirilecektir.

• Kontenjanların dolması durumunda, etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için, ileri tarihlerde tekrardan kadınlara özel kamp etkinliği düzenlenecektir.

• Etkinliğe katılanlara kahvaltı ve öğle yemeği verilecek olup, ara saatlerde çay ikramı olacaktır.

• Etkinliğe katılım ücretsizdir.

• Etkinliğimize kayıt yaptıranlar, etkinlik öncesi kayıt oluşturdukları cep telefonları üzerinden aranarak kayıt durumları netleştirilecek olup, sonrasında mevcut konumlarına en yakın servis bekleme noktası sms ile bildirilecektir.

• Kayıt oluşturduktan sonra, katılamama durumunuzda kaydınız iptal etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde, kayıt oluşturup katılamayan vatandaşlarımızın tekrar düzenlenecek olan “Kadınlara Özel Kamp Etkinliği”ne katılamayacaklardır.

• Kaydınızı iptal etmek istediğinizde, Başvurular/Etkinlik Başvuru/Etkinlik Sorgulama ve İptal ekranından kaydınızı iptal edebilirsiniz.

• Etkinliklere kayıt için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Kamp Programı

1. Grup