Darlık Barajı Şile Yürüyüş Parkuru Doğa Yürüyüşü

PENDİK BELEDİYESİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

(Darlık Barajı Yürüyüş Parkuru)

Kayıt olmak için Pendik Belediyesi Android veya İOS uygulaması cep telefonlarına indirilmelidir.

Pendik Belediyesi Android Uygulaması

Pendik Belediyesi İOS Uygulaması

Uygulama indirildikten sonra Doğa Yürüyüşü sekmesinden kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik Tarihi :  1 TEMMUZ 2021 (PERŞEMBE) / 3 TEMMUZ 2021 (CUMARTESİ)

Saat: 08.30

Yürüyüş Mesafesi/Süresi: 15 kilometre / 5 saat

Yaş Aralığı: 18 – 45 Yaş

Kontenjan: 45

•     Doğa yürüyüşüne sadece Pendik ilçesinde ikamet eden kişiler kayıt yaptırabilecektir.

•     Etkinliğine katılan kişiler, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

•     Etkinliğine kayıt yaptırıp gelmeyen kişiler, bir sonraki doğa yürüyüşüne katılamayacaklardır.

•     Aynı parkura 1 kişi bir defa katılım sağlayabilir.

•     Etkinlik için, otobüs hareket noktası, Pendik Atatürk Kültür Merkezi önüdür. Doğa yürüyüşüne katılacakların Saat: 08.30’da AKM önünde olmaları gerekmektedir.

•     Etkinliğe katılacakların kimliklerini mutlaka yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

•     Etkinlik boyunca görevli rehber ve öğretmenlerimiz, doğa yürüyüşüne  katılanlara eşlik edecektir.

•     Kontenjanların dolması durumunda, etkinliğimize kayıt yaptıramayanlar için, ileri tarihlerde tekrardan doğa yürüyüşü düzenlenecektir.

•     Etkinliğimize katılım ücretsizdir.

Doğa Yürüyüşçüleri için öneriler;

•     Sırt çantası, Düdük

•     Hareketinizi kısıtlamayan ve çabuk kuruyan spor pantolon. (Şort, kot ve pamuk kumaş tavsiye etmiyoruz.)

•     Yedek çorap ve t-shirt.

•     Bir öğünlük yiyecek ve yeteri kadar su.

•     Enerji veren yiyecekler. ((incir, kuru üzüm, kayısı vb.)

•     Aşırı kilo, kalp, şeker, yüksek tansiyon vb. gibi ciddi rahatsızlıkları olan kişilerin katılması uygun değildir.

•     Olağanüstü şartlarda rehber parkuru değiştirebilir veya iptal edip geri dönebilir.

17 Haziran 2021