Bilim Merkezi Okul Grubu Gezileri İçin Başvurular Başladı

BİLİM MERKEZİ OKUL GRUBU GEZİLERİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

Pendik Belediyesi Bilim Merkezleri, Pendik Belediyesi tarafından kar amacı gütmeden eğitim-öğretime destek amacıyla deneysel ve uygulamalı etkinlikler içeren, ziyaretçilerini denemeye ve keşfetmeye teşvik eden bilgiyle bilimin kapısını aralayan merkezdir.

2022-2023 Eğitim – Öğretim yılının başlaması ile beraber okul gruplarının bilim merkezi ziyaretleri yeniden başlayacaktır. Yeni dönemde bilim merkezine öğrencilerini getirmek isteyen okulların, ilgili formu doldurarak başvuruda bulunması gerekmektedir.

Başvuru Şartları

• Daha önce bilim merkezine gelmiş olan sınıflara randevu verilmeyecektir.

• Randevular başvuru sırasına göre takvime yerleştirilecektir.

• 1. Dönem de ilkokul ve ortaokullara öncelik verilecek olup, yeterli başvuru olmaması durumunda anaokullarına randevu verilecektir. Anaokulu başvurularında 4 yaş ve altı öğrenci kabul edilmemektedir.

• Sene içerisinde her okulun bir defa başvurusu alınacağı için, katılabilecek tüm sınıfları forma eklemeleri gerekmektedir.

Nasıl Randevu Oluşturabilirim ?

1 ) Ekte yer alan form okul idaresinin onayıyla ilgili öğretmen tarafırdan eksiksiz doldurulur.

2 ) Form bilimmerkezi@pendik.bel.tr adresine gönderilir.

3 ) Gönderilen verilere göre, bilim merkezi idaresi tarafından en uygun randevu takvimi oluşturularak, okul idaresine onaya gönderilir.

4 ) Okul idaresi tarafından takvime onay verildikten sonra randevu kesinleşmiş olur.

5 ) Randevu tarihi geldiğinde ziyaret gerçekleştirilir.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Detaylı bilgi için ; https://www.pendik.bel.tr/yer/bilim_merkezi

İletişim : 4448180 / 7437 / 7438