Avrupa Spor Haftası Sabah Sporu ve Bisiklet Etkinliği

Avrupa Spor Haftası Sabah Sporu ve  Bisiklet Etkinliği

Avrupa Spor Haftası Hakkında

Avrupa Spor Haftası insanları sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik etmek, aktif spor hayatının herkes için önemine vurgu yaparak farkındalık oluşturmak amacıyla ortaya çıkmıştır.

Herkes İçin Spor Federasyonu, Türkiye Koordinatörü olarak Avrupa Spor Haftası kapsamında ülkemiz genelinde de etkinlikler düzenleyerek kutlamalar planlamaktadır.

Bu yıl 81 ilde düzenlenecek etkinliklerden birisi ilçemizde gerçekleştirilecek olup 26 Eylül (Pazar) tarihinde Sağlık İçin Pedal Çevir (Bisiklet) ve Açık Hava Sabah Sporu etkinliği düzenlenecektir.

Sağlık İçin Pedal Çevir ve Açık Hava Sabah Sporu Etkinliği

Tarih: 25 Eylül 2022 (Pazar)

Saat: 09.00–10.30

Etkinlik Yeri: Pendik 100. Yıl Futbol Sahası (15 Temmuz Şehitler Camii Yanı)

Güzergah: 8 km

Etkinliğimize kayıt yaptırmak için Pendik Belediyesi Mobil Uygulamanın Cep Telefonlarına yüklenmesi gerekmektedir.

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (Android Cep Telefonları İçin)

Pendik Belediyesi Mobil Uygulama (İOS Cep Telefonları İçin)

Mobil Uygulamayı indirdikten sonra Başvurular-Etkinlik Başvuru 'dan kayıt yaptırabilirsiniz.

Program Akışı

09.00 Açık Hava Sabah Sporu (Müzik eşliğinde)

09.15 Sağlık İçin Pedal Çevir Bisiklet Etkinliği

10.15 Bisiklet Etkinliği Bitiş

10.20 Soğuma Egzersizi

10.30 Kapanış

Katılım Şartları

• Etkinliğimize Pendik sınırları içerisinde ikamet edenler katılım sağlayabilecek

• Bisikleti olmayanlara kimlik karşılığı ödünç bisiklet verilecektir.

• Etkinliğimizde yaş ve cinsiyet sınırlaması yoktur. 18 yaşından küçükler velisi ile katılım sağlayabilir.

Sağlık İçin Pedal Çevir Bisiklet Etkinliği Güzergahı (8 km)

21 Eylül 2022