Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri Kursu

İl / İlçe: İSTANBUL / PENDİK

Meslek: Akıllı Bina Otomasyon Sistemleri

Eğitim Bilgileri : İlköğretim - Lisans

Mülakat Tarihi: 10. 06.2021 Saat: 11.00 (Mülakata girilmesi zorunludur.)

Mülakat Yeri: Pendik Belediyesi ek hizmet binası 3. kat eğitim sınıfı - Yeni Mah. Stadyum Sok. No:18 Pendik/İstanbul

Başlangıç Tarihi: 14.06.2021

Bitiş Tarihi          : 25.12.2021

Son Başvuru Tarihi: 14.06.2021

Toplam Gün: 159

Toplam Saat: 876

Kurs Günleri:

Pazartesi: 18.15 – 21.55

Pazartesi -Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma Günleri Akşam 18.15 – 21.55 saatleri arasında olacaktır.

Cumartesi günleri 08.30 – 14.20 saatleri arasında olacaktır.

Kurs Yeri: Kavakpınar Mah. Ahmedi Hani Kültür Merkezi 3. Kat (İstihdam ve Kariyer Merkezi)

Kursa başvuruda bulunabilmek için,

• İŞKUR’a kayıt olmalısınız.
  • Program başlangıcı itibariyle SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı’na bağlı olarak çalışıyorsanız kursa katılamazsınız.
  • Kursiyerlerin katılım gösterdikleri hergün için İŞKUR tarafından kendilerine 35 TL harçlık ödemesi yapılacak ve ayrıca Genel Sağlık Sigortaları ödenecektir.
  • İşsizlik sigortasından yararlanmaktaysanız kursa katılmanız halinde işsizlik sigortası ödemeniz kesilmez.
  • Kursu başarıyla tamamlayan tüm kursiyerlerimize Pendik Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika verilecektir.
  • Ayrıca eğitim süresince İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primleri ile Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri İŞKUR tarafından ödenmektedir.
  • 18-55 yaş aralığında olmanız gerekmektedir.

Başvurunuzu tamamlandıktan sonra mülakat-seçme tarihi-saati-adresi konularında sms ve/veya e-posta ile bilgilendirileceksiniz.

- Başvuru yapmak için aşağıdaki başvuru linkine tıkladıktan sonra "Kurs Numarası" yerine 1038693 yazıp arama yapınız. Çıkan sonuçtan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Online başvuru yapmak için tıklayınız.

Ayrıca İŞKUR Pendik Hizmet Merkezi' 3. katı kurslar servisinde de başvuru yapabilirsiniz.

02 Haziran 2021