Şehit Polisler İçin Mevlit

Polis Haftası nedeniyle vatan uğruna canını feda eden  şehitler için 15 Temmuz Şehitler Camii’nde  Mevlid-i Şerif  okutuldu.  Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy’un da katıldığı programda tüm şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

Ülkemizde  huzur, güven ve istikrarın güvencesi olan Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümü ve  Polis Haftası  dolayısıyla  şehitler için program düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Camiinde okutulan Mevlid-i Şerif’le milli ve manevi değerleri korumak ve vatana düşman ayağı bastırmamak için canlarını hiçe sayan bütün şehitler rahmet ve minnetle yad edildi. Pendik Müftülüğü müezzinleri tarafından programda ilahiler ve Kuran-ı Kerim okundu, şehit polisler içini dualar edildi.

Programa katılan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İlçe Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy, program sonunda  vatandaşlara ikramda bulundu.

09 Nisan 2017