Bisikletini Al Gel, Yoksa Yine Gel

Sağlıklı yaşam için 12 Ağustos Cumartesi günü Pendik Sahil Şeridinde “Pedal Çevir” etkinliğiyle bisiklet turu düzenleniyor.  Etkinliğe katılmak isteyen ancak bisikleti olmayanlar için Pendik Belediyesi, bisiklet tahsisi de yapacak.

Hafta sonları halka açık sportif faaliyetler düzenleyerek hem sağlıklı yaşam hem de obeziteyle mücadeleye dikkat çeken Pendik Belediyesi, bu kez bisiklet kullanımını teşvik edecek bir etkinlik  baişlattı.  İlki geçen hafta yapılan “Bisikletini Al Gel, Sağlık İçin Pedal Çevir” turunun ikincisi  12 Ağustos Cumartesi yine  Pendik Sahil Şeridinde gerçekleşecek. Saat: 07.00’de 15 Temmuz Şehitler Camii Otopark Alanı’ndan başlayacak etkinlikte bisikletlerle Kartal Yunus’a kadar gidilip geri dönülecek. Bisikleti olmayanları da düşünen Pendik Belediyesi, kimlik karşılığı emanet bisiklet verecek. Ücretsiz olarak kullanılacak bisikletler, etkinlik sonunda teslim edilecek.

10 Ağustos 2017